vrijdag 12 augustus 2022 20:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 augustus 2022

Het ROC Mondriaan, de Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) en de Curaçao Tourist Board (CTB) gaan samen een leerhotel oprichten.

Het gaat om het ‘Curaçao Hospitality and Tourism Training Centre’ (CHTTC); een stichting die geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Curaçao. CHTTC is een opleidingsinstituut voor studenten en professionals in de hospitality- en toerismebranche. Door gebruik te maken van de expertise van de betrokken partijen wordt het hospitality en toerisme onderwijs beter afgestemd op de sector en wordt ook het serviceniveau naar de toerist verhoogd.

In de komende maanden wordt het leerhotel eerst volledig gerenoveerd om toeristen te kunnen ontvangen. Onderwijs gefocust op praktijk begeleiding en theorielessen zal aangeboden worden door professionals samen met lokale docenten van de SBO’s en UoC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram