vrijdag 12 augustus 2022 20:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
5 augustus 2022

Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) is de eigenaar van de kuststrook van het terrein waarin een gat is gemaakt door een kaveleigenaar bij Jeremi. Dat meldt minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Charles Cooper (MFK) op sociale media.

De minister heeft begin deze week het Kadaster geraadpleegd om te kijken of het terrein, waarbij een groot gat in de kalksteenrotsen gehakt is, behoort tot de kaveleigenaar. Het terrein blijkt eigendom van APC. APC heeft volgens Cooper donderdag een brief gestuurd naar de eigenaar met het verzoek om zijn werkzaamheden stil te leggen. 

Het ministerie houdt de ontwikkelingen in de gaten, aldus Cooper. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram