dinsdag 9 augustus 2022 06:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 augustus 2022

De politie zal meer zichtbaar zijn op toeristische plekken. Ondanks dat de cijfers wat betreft criminaliteit met een hoge impact dalen, hebben veel toeristen te maken met diefstal en overvallen.

Volgens de politie wordt er vaak ingebroken in auto’s van toeristen en worden er met enige regelmaat atrako’s gepleegd. Daarom gaat de politie samen met de politur meer eenheden inzetten op plekken waar veel toeristen komen. Er zal vaker gepatrouilleerd worden en de eenheden zullen meer zichtbaar zijn in toeristische gebieden.

De politie gaat organisaties in de toeristische sector benaderen om op een effectieve manier samen te werken. “Het is niet de bedoeling om paniek te zaaien”, benadrukt de politie. “Maar we moeten proberen deze criminele activiteiten te vermijden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram