vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Kura Hulanda Westpunt is verkocht aan een groep lokale investeerders. Dat bevestigt de curator in het faillissement tegenover het Antilliaans Dagblad. NV Hotel Kura Hulanda werd in december 2018 failliet verklaard.

Eerder werd ook Kura Hulanda Otrobanda opgekocht. De nieuwe eigenaar van het resort op Westpunt is Punta Kalki Beach Resort bv (PKBR), een groep bestaande uit acht lokale investeerders. Directeur Carlo Gomes Casseres is ook de directeur van Bed & Bike. Zijn businesspartner is Bryan Irausquin. De levering van Kura Hulanda vond al op 11 mei plaats.

De groep wil een ‘compleet toeristisch gebied bij Westpunt creëren’, waar iedereen welkom is. Zowel toeristen als de inwoners van Bandabou. Dat betekent dat Playa Kalki toegankelijk blijft voor bezoekers. Na een grote renovatie zal het hotel medio 2023 opengaan.