maandag 8 augustus 2022 10:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 augustus 2022

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) heeft extra trucks ingezet voor het vullen van de gaten in de wegen. Dat meldt kabinetchef Tilly Pikerie van het ministerie aan NU.cw.

Eerder werden er twee trucks ingezet voor het opvullen van de gaten. Dat gebeurde voorheen met beton. Het ministerie heeft deze week besloten om over te stappen op asfalt. Volgens Pikerie waren er slechts twee ondernemers die de gaten met beton konden vullen. Nu er asfalt wordt gebruikt kunnen er meerdere trucks worden ingezet.

De kabinetchef benadrukt dat Openbare Wegen (OW) nooit gestopt is met het vullen van de gaten in de wegen. Woensdag werden onder andere de gaten op de Weg naar Westpunt geasfalteerd. Momenteel zijn er acht trucks ingezet voor het werk aan de wegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram