maandag 8 augustus 2022 10:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
3 augustus 2022

De conceptwet die wegwerpplastic moet verbieden op Curaçao gaat deze maand nog naar de Staten. Dat zegt MAN-Statenlid Giselle Mc William in de Amigoe. De wet moet ervoor zorgen dat plastic- en foamartikelen verboden worden op Curaçao. 

Mc William diende de wet drie jaar geleden in, toen zij nog minister van Economische Ontwikkeling was. In 2021 moest de conceptwet worden geactualiseerd. Het traject liep vertraging op door verschillende onderzoeken die moesten worden gedaan voor de wet in werking kan treden.


De oud-minister maakt zich wel zorgen om de voortgang nadat de wet wordt aangenomen, aangezien ze ook nog steeds wacht op de publicatie van de dierenwelzijnswet die in 2021 werd aangenomen in het parlement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram