woensdag 17 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Curaçaose voetbalbond ontkent dat Remco Bicentini is aangesteld als nieuwe bondscoach van Curaçao. Dat verklaart FFK-voorzitter Ramiro Griffith tegenover NU.cw.

In verschillende media werd genoemd dat Bicentini terug zou keren als bondscoach van het Curaçaose elftal. Griffith benadrukt dat dit niet het geval is. Volgens de voorzitter is FFK nog in gesprek met twee mogelijke kandidaten.

Bicentini werd in 2020 als bondscoach verdreven door Guus Hiddink. Hij ging aan de slag als assistent coach bij het Canadese elftal. De voormalige bondscoach stond in de groepsfase van de CONCACAF Nations League oog in oog met het Curaçaose team in de wedstrijd tegen Canada. 

Het is niet bekend met welke twee kandidaten de voetbalbond in gesprek is, maar Griffith bevestigt dat Bicentini niet een van hen is.