dinsdag 30 mei 2023 16:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 augustus 2022

Op de Weg naar Westpunt zijn zondagnacht en maandagochtend twee ernstige verkeersongelukken. Bij een van de ongelukken is een dodelijk slachtoffer gevallen.

Maandagochtend reed een auto met twee inzittenden met hoge snelheid tegen een nummerkantoor langs de weg. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Krakeel. De 16-jarige jongen die op de achterbank zat overleefde het ongeval niet. De andere inzittende is naar het CMC vervoerd.

Zondagnacht vond bij de afslag naar Willibrordus een frontale botsing plaats, waarbij een van de auto’s in de brand vloog. De andere auto vatte ook vlam, maar omstanders wisten beide bestuurders op tijd uit hun auto te bevrijden. Beiden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram