dinsdag 9 augustus 2022 06:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 augustus 2022

Ex-medewerkers van de Refineria Isla Curaçao worden opgeroepen ook de inkomsten uit de afvloeiingsregeling op te nemen in hun belastingaangifte. Dat benadrukt minister van Financiën Javier Silvania (MFK) in een mededeling op Facebook.

Veel voormalige werknemers hebben volgens Silvania in hun belastingaangifte alleen de loonbelastingkaart van Curaçao Refinery Utilities (CRU) ingevuld. CRU is een dochteronderneming van Refineria di Korsou (RdK) en nam na de contractbeëindiging met PdVSA een groot deel van het personeel over.

De medewerkers dienen in hun aangifte echter niet alleen de inkomsten van CRU op te geven, maar ook de loonbelastingkaart van Refineria Isla en de betalingen van de afvloeiingsregeling.

Silvania wijst erop dat de niet correct ingevulde aangiftes leiden tot onnodige vertraging van het controleproces door de inspectie. Om in aanmerking te komen voor een speciaal tarief kan een aangifteformulier worden ingeleverd via zoekbijzondertarief@gobiernu.cw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram