dinsdag 9 augustus 2022 06:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 augustus 2022

Een man is zondag gewond geraakt bij een schietpartij in Muizenberg. Dat meldt de politie. Nog diezelfde middag konden agenten vier verdachten aanhouden.

De schietpartij vond rond 16.30 uur plaats op een veld, waarbij het slachtoffer een schotwond ter hoogte van zijn heup opliep. De man is met een ambulance naar het CMC gebracht. De politie is bij aankomst op de locatie direct een onderzoek gestart, waarbij er een verdachte auto werd gesignaleerd op de Bermudaweg. 

Vier Venezolaanse mannen tussen de 26 en 31 jaar zijn aangehouden. In de auto werd een geladen revolver aangetroffen en een kleine hoeveelheid marihuana. De mannen worden vastgehouden in het kader van het verdere onderzoek. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram