dinsdag 30 mei 2023 13:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 augustus 2022

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is onlangs een samenwerking aangegaan met Curaçao Restaurant Association (CRA). Curaçao heeft nu een eigen KHN-afdeling.

KHN is de branchevereniging voor de horeca in het Koninkrijk en behartigt de belangen van horecaondernemers onder andere als het gaat om coronaherstel, arbeidswetgeving en beroepsonderwijs. KHN werkt samen met verschillende overheden en organisaties voor een optimaal ondernemingsklimaat.

Robèr Willemsen en Dirk Beljaarts van de Nederlandse branchevereniging hebben in het bijzijn van waarnemend gouverneur Michelle Capriles hun handtekening gezet tijdens een bijeenkomst op Curaçao. Het doel is om samen toe te werken naar een toekomstbestendige horeca. Het lidmaatschap bij KHN kan een steun in de rug zijn bij verdere professionalisering.

Horecaondernemers in de sector overnachten, eten, drinken, daghoreca en vrije tijd kunnen zich nu aansluiten bij de KHN-afdeling Curaçao. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram