dinsdag 9 augustus 2022 06:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 juli 2022

Reddingswerkers hebben ten zuiden van Seru Bientu een lichaam gevonden. Dat meldt de NOS. De politie bevestigt aan verschillende media dat het om de 45-jarige Daniel Dresden gaat.

Het reddingsteam van de politie, brandweer en Defensie is al dagen op zoek naar de Nederlandse toerist. De man was samen met zijn gezin op vakantie en ging elke ochtend wandelen in de omgeving met een van zijn kinderen. Dinsdag ging hij alleen op pad en keerde na een wandeling in de omgeving van Playa Jeremi niet meer terug.

De politie maakte zich zorgen te maken om de gesteldheid van Dresden, omdat hij maar een liter water bij zich had. Ook is hij gaan wandelen in een gebied waar het moeilijk is om je te oriënteren zonder gps of kompas. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram