maandag 8 augustus 2022 08:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 juli 2022

Het Kura Botanica Hotel opent in september haar deuren op de voormalige locatie van het voormalige Kura Hulanda Lodge in Otrobanda.

Het nieuwe hotel is gelegen in de historische Kura Hulanda Village, een intieme locatie met acht verschillende gebouwen in de stijl van de 17e en 18e eeuw. Kura Botanica wordt een adults only hotel met een zwembad, wellnesscentrum en veel tropische bomen en planten. 

In 2018 werd Kura Hulanda failliet verklaard, waarna het hotel nog enkele jaren open bleef tot aan de grote renovatie. In november vorig jaar werd bekend dat het hotel was overgedragen aan een nieuwe eigenaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram