dinsdag 9 augustus 2022 07:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juli 2022

De brandstofprijzen op Curaçao blijven de komende maand nagenoeg gelijk. Vanaf dinsdag 2 augustus betaal je 2,96 gulden voor een liter benzine.

De afgelopen maanden stegen de brandstofprijzen naar recordhoogtes. De benzineprijs steeg in juli met 31 cent. Deze maand betaal je slechts één cent meer voor een liter benzine. Diesel wordt elf cent duurder. Een liter diesel kost nu 2,51 gulden, vanaf dinsdag betaal je 2,62 aan de pomp. 

De prijzen voor elektriciteit en water blijven nagenoeg gelijk. Per 1 augustus betaal je 75 cent per KiloWatt aan stroom, drie cent meer dan het tarief in juli. Water kost vanaf volgende week 9,30 gulden per kuub water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram