donderdag 14 september 2023 15:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 juli 2022

PNP-Statenlid Sheldry Osepa zegt dat er sprake is van pesterijen in het Curaçaohuis in Den Haag. Dat blijkt uit een brief aan coalitiegenoot en minister van algemene zaken Gilmar Pisas (MFK). 

Osepa zegt informatie te hebben over gemene pesterijen en een onveilige werkomgeving voor de werknemers, onder leiding van de Gevolmachtigde minister Carlson Manuel (MFK). Een werkneemster zou volgens de PNP’er zodanig onder druk zijn gezet dat ze vrijwillig ontslag heeft genomen. Osepa is dan ook kritisch op het doel van de camera’s die deze week in het Curaçaohuis zijn opgehangen.

De inzet van de camera’s is juist om het  personeel te beschermen volgens Manuel. Het PNP-Statenlid blijft echter kritisch op de Gevolmachtigde minister, Osepa stelde maar liefst 47 vragen over de situatie in het Curaçaohuis.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram