maandag 8 augustus 2022 10:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 juli 2022

Er ligt een reddingsplan klaar voor Damen Shiprepair Curaçao. Dat zegt algemeen directeur Peter Luiten tegen het blad Schuttevear.

Volgens Luiten is het nu een kwestie van wachten op goedkeuring van een investeringsprogramma voor de werf. Vooruitlopend op de goedkeuring is er inmiddels al groot onderhoud gepleegd aan een deur van droogdok B. Het reddingsplan dat nu op tafel ligt, zou uit gaan van twee dokken. Het derde dok wordt pas over een aantal jaar gerenoveerd.

De operator van het Dok heeft onlangs 78 werknemers moeten ontslaan vanwege tegenvallende prestaties. Daarnaast moeten er tientallen miljoenen in het bedrijf worden gepompt om het overeind te kunnen houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram