dinsdag 30 mei 2023 15:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 juli 2022

Parlamentariër Ana Maria Pauletta (PAR) vraagt aandacht voor de situatie van oogpatiënten op Curaçao. Pauletta bracht het punt maandag naar voren bij minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Dorothy Pietersz-Janga (MFK).

Volgens Pauletta is de situatie voor oogpatiënten op dit moment dringend, omdat de wachtlijsten voor operaties in het Curaçao Medical Center enorm zijn. Het PAR-lid hoopt dat er naar de mogelijkheid gekeken kan worden om meer optometristen naar Curaçao te halen om de wachtlijsten te laten afnemen. 

Gezien de huidige tekorten in de oogzorg reizen veel Curaçaose patiënten af naar Colombia om daar hun operaties te laten uitvoeren.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram