dinsdag 9 augustus 2022 07:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
25 juli 2022

De politie heeft twee jonge mannen aangehouden in verband met verschillende overvallen op toeristen in Jan Thiel. Het gaat om twee op Curaçao geboren jongens van 17 en 20 jaar oud.

De politie zag afgelopen zaterdag op de Kaya Damasco een auto van hetzelfde merk en model dat vrijdagnacht gestolen was van toeristen. De agenten hebben de auto tot stilstand gebracht en de 20-jarige bestuurder werd aangehouden. Na verder onderzoek deed de politie een huiszoeking in Montaña, waar de tweede 17-jarige verdachte werd opgepakt. 

Tijdens de huiszoeking heeft de politie meerdere gestolen voertuigen aangetroffen en verschillende artikelen in beslag genomen. De jongens zijn gearresteerd en worden vastgehouden in het kader van het verdere onderzoek. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram