dinsdag 9 augustus 2022 07:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juli 2022

De Kustwacht heeft vrijdag ruim 400 kilo aan verdovende middelen onderschept. Het verdachte vaartuig werd in de vroege ochtenduren opgemerkt.

Een Metal Shark van het steunpunt op Aruba ging polshoogte nemen met ondersteuning van de helikopter van de Kustwacht. Na een achtervolging heeft de Metal Shark het vaartuig met waarschuwingsschoten tot stoppen gedwongen.

Aan boord zaten vijf mannen, waarvan twee Venezolanen, twee Dominicanen en één Colombiaan. Ook vond de Kustwacht verschillende pakketten met verdovende middelen. De pakketten zijn in beslag genomen en vernietigd. De opvarenden zijn aangehouden en overgebracht naar de Unit Georganiseerde Misdrijven voor verder onderzoek. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram