maandag 8 augustus 2022 09:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juli 2022

Muryad de Bruin is per 1 juli 2022 directeur van de Curaçao Tourist Board (CTB). Dat maakt de toeristenorganisatie donderdag bekend. 

De Raad van Toezicht van de Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF) heeft onlangs een selectieproces doorlopen voor een Counterpart Statutory Director van CTB. De Bruin maakte al deel uit van het CTB-team en bekleedde tot voor kort de functie van Regiomanager Europa. Tijdens de overgangsfase blijft hij verantwoordelijk voor deze functie totdat er een nieuwe kandidaat is gevonden.

De Bruin volgt Paul Pennicook op die sinds 2018 de directeur van CTB was. Zijn contract verliep afgelopen jaar. “De Bruin heeft veel ervaring in de toerisme sector en zal in zijn nieuwe functie zeker bijdragen aan de groei van de industrie”, aldus CTB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram