maandag 8 augustus 2022 10:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juli 2022

Liemarvin Bonevacia mist de finale van het WK atletiek in het Amerikaanse Eugene. De Curaçaoënaar eindigde in zijn heat van de halve finales als zesde en dat is onvoldoende om te door te gaan naar de finale.

Vrijdagavond won Bonevacia met de estafetteploeg een zilveren medaille op de 4x400 meter. Met een tijd van 3.09.90 werd het Nederlandse record verbroken. In de series liep Bonevacia een tijd van 45.82 en plaatste zich voor de halve finales.

De halve finale was de vierde race in zes dagen voor de atleet. Zijn tijd van 45,50 lag ruim een seconde boven zijn Nederlands record. De Amerikaanse Michael Norman was de snelste van de drie heats in de halve finales.

Beeld: Instagram/Liemarvin Bonevacia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram