dinsdag 9 augustus 2022 06:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juli 2022

Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en de Curaçao Tourist Board (CTB) gaan cursussen aanbieden voor medewerkers in het openbaar vervoer. 

De cursussen zullen worden gegeven door de Inter Continental University of the Caribbean (ICUC). Op deze manier moet de kennis en service in het OV worden verbeterd. Er worden verschillende certificaten aangeboden, waaronder een cursus voor iedereen die voor het eerst in het personenvervoer wil gaan werken, een cursus voor hulpbestuurders en één voor het behalen van een taxivergunning.   

De prijs voor de instapcursus is 650 gulden, de cursus voor hulpbestuurders kost 575 gulden en de taxivergunning is te behalen voor 250 gulden. Aanmelden voor de cursussen kan via de website van de overheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram