dinsdag 9 augustus 2022 07:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 juli 2022

De Curaçaose regering geeft donderdag een persconferentie over ‘verschillende verzachtende maatregelen voor kwetsbare groepen.’

De persconferentie vindt plaats om 11.30 uur ‘s ochtends. Minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid, Welzijn en Sport Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) en sectordirecteur Glenda Aniceta zullen aanwezig zijn. 

Eerder deze maand liet minister van Bestuur Planning en Dienstverlening Ornelio ‘Kid’ Martina (PNP) al aan Dolfijn FM weten dat het minimumloon op Curaçao snel verhoogd zou worden. Larmonie-Cecilia liet weten dat de wetsvoorstel toen nog in de adviesronde was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram