woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Landhuis Bloemhof zal aanstaande zaterdag de nieuwe expositie ‘TABOO III’ openen. De expositie bestaat uit bijdragen van ruim dertig kunstenaars. 

Het is de derde keer dat de tentoonstellingsruimte van het culturele centrum aan de Santa Rosaweg gevuld wordt met kunstwerken rondom het thema taboe. Activist Mario Kleinmoedig zal de expositie openen.

In de afgelopen jaren zijn er een hoop taboedoorbrekende bewegingen opgestaan zoals de ‘cancel culture’, de #metoo en de Black Lives Matter-bewegingen en daarnaast de veranderde positie van de traditionele media. 

Verschillende bekende lokale en internationale artiesten zullen exposeren in TABOO III, waaronder Bea Moedt. Moedt werd eerder dit jaar opgenomen in het hospice Arco Cavent om begeleid te worden in haar laatste levensfase.