maandag 8 augustus 2022 09:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 juli 2022

De bonus van 1750 gulden voor ambtenaren is in strijd met de afspraken die gemaakt zijn in de Rijksministerraad (RMR). Dat meldt de Amigoe op basis van uitspraken van staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66).

Volgens minister Ornelio Martina van Bestuur, Planning en Dienstverlening (PNP) is dit geen reden om de gratificatie niet uit te betalen. De staatssecretaris bedrukt dat de uitkering indruist tegen de maatregelen die werden genomen. Martina geeft aan dat Curaçao eerder al niet akkoord ging met de maatregelen en dat er dus ‘geen reden is voor paniek’.

De uitbetaling zal zoals eerder aangegeven werd op 21 juli uitbetaald worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram