dinsdag 9 augustus 2022 07:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
18 juli 2022

Het IT-systeem van de SDKK-gevangenis ligt al drie weken plat sinds de hack van 29 juni. Dat meldt de Extra. 

De directie laat weten dat een virus de IT-problemen veroorzaakt. De situatie is enorm frustrerend voor de medewerkers, omdat alle computers en benodigde programma’s op dit moment niet werken. De IT-medewerker van SDKK is niet in staat om het probleem op te lossen. Ook een andere IT- expert die van buitenaf is ingehuurd heeft het probleem nog niet kunnen oplossen. 

De IT-medewerker wordt volgens de Extra nu beledigd en bedreigd. Daarom zou besloten zijn om de internetconnectie in de gevangenis te verbreken om zo het personeel te beschermen tegen reacties op sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram