vrijdag 23 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Rijksdienst Caribisch Nederland organiseert in september het derde congres ‘Communicatie Kracht van het Koninkrijk’ in het World Trade Center op Curaçao. 

Het congres is voor communicatieprofessionals van Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Nederland en Suriname. Het doel van het evenement is om verbinding, kennisoverdracht en samenwerking te bevorderen. Het congres wordt gefinancierd door het ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het ministerie Veiligheid en Justitie.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 en vrijdag 2 september. Het programma bestaat uit verschillende sprekers en onderwerpen, waaronder ook de workshop ‘Crisiscommunicatie: Samenwerken in het oog van de storm’. Deze workshop is ook toegankelijk voor geïnteresseerden die niet deelnemen aan het congres.