maandag 8 augustus 2022 08:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
15 juli 2022

Curaçao eindigt de Honkbalweek Haarlem op de tweede plek. Team Kingdom of the Netherlands versloeg Curaçao vrijdag met 6-1 in een uitverkocht Pim Mulier Stadion. Team USA won eerder op de dag van Japan en behaalde hiermee de derde plaats.

Vier innings lang stond het 0-0 waarin bij beide ploegen de Curaçaoënaars goed vertegenwoordigd waren. Beide pitchers begonnen erg sterk in de wedstrijd, vier innings lang stond het 0-0. In de vijfde inning kwam Team Kingdom met twee uit op een 5-0 voorsprong.

In de zesde inning kwam de spanning wat terug in de wedstrijd en werd het 5-1. In de zevende inning werd de wedstrijd uitggegooid tot 6-1. De wedstrijden in Haarlem waren ingekort tot zeven in plaats van de gebruikelijke negen innings, omdat er dagelijks drie duels werden gespeeld.

Het was de vijfde keer dat Team Kingdom of the Netherlands de Honkbalweek Haarlem won.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram