maandag 11 september 2023 15:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 juli 2022

Het College Aruba financieel toezicht (CAft) heeft de Rijksministerraad (RMR) aangeraden om Aruba een aanwijzing te geven vanwege het begrotingstekort dat buiten de normen valt. Dat meldt het College Aruba financieel toezicht (CAft). 

Premier Evelyn Wever-Croes (MEP) bevestigt dat zij een kopie van de brief van het CAft heeft ontvangen. De premier heeft verzekerd dat Aruba wederom om tafel zal gaan zitten met Nederland om de situatie aan de RMR uit te leggen. Ook zal Wever-Croes in gesprek gaan met staatssecretaris Alexandra van Huffelen. 

Aruba zou aan slechts drie van de dertien aanbevelingen van het CAft voldoen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram