maandag 8 augustus 2022 09:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 juli 2022

Hague Blue Investments heeft maandag de bouwvergunning gekregen voor een nieuw project met appartementen op Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. De vergunning werd overhandigd door minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP).

Het gebied rond Blue Bay is volgens het Eilandelijk Ontwikkelingsplan (EOP) bestemd voor toeristische doeleinden. Hague Blue Investments gaat een complex bouwen dat bestaat uit achttien appartementen en zes penthouses.

Bij de bouw worden lokale architecten, ingenieurs en aannemers betrokken. De minister is blij met de investering. “Het zal de woonkwaliteit in het gebied vergroten en het zal meer toeristen aantrekken”, aldus Cooper. Volgens Cooper wordt het complex een voorbeeld van de moderne en duurzame architectuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram