maandag 8 augustus 2022 10:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 juli 2022

Dieven hebben het afgelopen weekend twee keer geprobeerd om bouwmateriaal te stelen. De politie waarschuwt hardware stores om extra waakzaam te zijn voor diefstal.

Inbrekers hebben bij een bouwmarkt in Zeelandia bouwmateriaal gestolen om muren te breken en ijzeren gereedschap. Ook bij een winkel in Groot Davelaar werd een poging tot inbraak gedaan, maar het lukte de dieven daar niet om de kluis in te komen omdat het alarm van het bedrijf afging. 

De politie waarschuwt eigenaren van bedrijven die bouwmateriaal verkopen om extra alert te zijn. Ook vraagt de politie om waakzaam te zijn rondom kluizen en niet te veel cash en waardevolle spullen erin achter te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram