maandag 8 augustus 2022 09:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 juli 2022

Alle Curaçaose ambtenaren ontvangen een eenmalige bonus van 1750 gulden bovenop hun salaris. De bonus zal deze maand nog worden uitgekeerd.

Met de compensatie wil de regering iets terug doen voor de ambtenaren die tijdens de coronaperiode 12,5 procent op hun salaris moesten inleveren. De uitbetaling van 1750 gulden stond vorige maand nog op losse schroeven, omdat gouverneur Lucille George-Wout vraagtekens zette bij het Landsbesluit en het niet direct ondertekende. Ondanks de onrust die binnen de gemeenschap ontstond over het genomen besluit, is besloten om het bedrag toch uit te keren. 

Ambtenaren die deeltijd werken krijgen een kleinere bonus. Werknemers met een bijzondere vrijstelling van dienst of met een schorsing of andere disciplinaire straf zullen geen compensatieuitkering ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram