dinsdag 9 augustus 2022 06:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 juli 2022

De film Bon Bini Holland 3 heeft 100.000 bezoekers in Nederland verwelkomd en daarmee de Gouden Film binnengesleept. De prijs werd in ontvangst genomen door Jandino Asporaat, Phi Nguyen en Sergio Romero Ijssel.  

In Bon Bini Holland 3 doet Robertico zich voor als eigenaar van F.C. Kip en wordt het restaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. Eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Een deel van de film speelt zich af op Curaçao.

Wereldwijd hebben meer dan 1,7 miljoen mensen de Bon Boni-films in de bioscoop gezien. Op Curaçao waren het de best bezochte Nederlandse films ooit. “Dit is next level”, schrijft Asporaat op zijn sociale media. “Dat we met onze vierde film weer zo omarmd worden door jullie, is gewoon bizar.”

De film ging donderdagavond in première op Curaçao in het bijzijn van Asporaat en de andere hoofdrolspelers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram