maandag 8 augustus 2022 08:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 juli 2022

Er is 500.000 gulden nodig voor de restauratie van de iconische Willibrordus Kerk op Bandabou. Dat meldt pastoor Israel Gonzales in de Amigoe.

De kerk is in 2010 nog opgeknapt, maar verkeert nu alweer in enorm slechte staat. Vooral de deuren zijn er slecht aan toe: twee van de drie kunnen niet meer open. Als de derde deur het begeeft moet de kerk dicht blijven voor bezoekers. Daarnaast moeten ook het dak en de vloer gerepareerd worden. De totale kosten worden geschat op zo’n 500.000 gulden. 

Omdat de regering niet bijspringt gaat de pastoor een ‘mediathon’ organiseren. Aanstaande zondag tussen 12.00 en 17.00 uur zal de fundraiser met religieuze liederen en optredens plaatsvinden in winkelcentrum Sambil. Verschillende bekende Curaçaoënaars zullen tijdens de mediathon geld inzamelen. Ook Nu.cw-collega Rick Hart doet mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram