vrijdag 12 augustus 2022 19:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
6 juli 2022

De Nederlands-Curaçaose voetballer Tyrell Malacia gaat bij Manchester United spelen. De club heeft Malacia definitief overgenomen van Feyenoord. De linksback vertrekt naar Manchester voor een bedrag van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen aan bonussen. 

Malacia krijgt een contract tot de zomer van 2026 met een optie voor verlenging. In een interview met Feyenoord laat de voetballer weten ernaar uit te kijken om bij een nieuwe club aan de slag te gaan en op Old Trafford te gaan spelen, maar thuiswedstrijden in De Kuip ook te gaan missen.

Malacia was afgelopen seizoen één van sterkste basisspelers bij Feyenoord, hij speelde vrijwel alle wedstrijden en daarmee had hij ook een belangrijk aandeel in het bereiken van de finale van de Europa Conference League. 

Malacia speelde 136 wedstrijden voor Feyenoord 1 en pakte twee prijzen: de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal in 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram