dinsdag 12 september 2023 19:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
6 juli 2022

De eerste dag van de technische briefings over de normering topinkomens aan de Staten is dinsdag van start gegaan. Alhoewel veel topfunctionarissen het eens waren met de normering, werd de exacte invulling bekritiseerd.

Neysa Isenia, financieel directeur van Aqualectra, stelde aan het einde van de briefing voor om ook onafhankelijke experts uit te nodigen. Zij noemde als voorbeeld juristen, actuarissen en bedrijfskundigen, om zo een breder beeld te krijgen. 

Curoil directeur Yamil Lasten liet aan de Staten weten dat topfunctionarissen gedemoniseerd werden door de situatie, terwijl zij het wel eens zijn met de normering. Lasten bekritiseerde wel de totstandkoming van de wet, de inhoud die niet overeenkomt met de CAO en de braindrain die ermee gepaard zou gaan.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram