dinsdag 30 mei 2023 12:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
5 juli 2022

De Staten krijgen dinsdag en donderdag een technische briefing over de Landsverordening normering topinkomens. 

​​Dinsdag zal er uitleg worden gegeven door experts van Curoil, Bureau Telecommunicatie & Post, Aqualectra, het Analytisch Diagnostisch Centrum en de SVB. Donderdag wordt de briefing vervolgd met sprekers van de Centrale Bank, het vliegveld, Curinde en verschillende vakbonden. 

Met de normering topinkomens komt een jaarsalaris in de publiek-private sector maximaal uit op 263.000 gulden. Verschillende overheidsgelieerde entiteiten uitten eerder hun kritiek op de normering, omdat alle secundaire arbeidsvoorwaarden hierin niet waren meegenomen. Ook vonden de topfunctionarissen de overgangsperiode van twee jaar op de nieuwe normering te kort.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram