maandag 8 augustus 2022 08:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
5 juli 2022

De overeenkomst over de uitvoering van het toerisme en hospitality opleidingsprogramma is maandag officieel ondertekend. Minister van Economische Ontwikkeling (MEO) Ruisandro Cijntje (PNP) en adjunct-directeur van de Curaçao Tourist Board (CTB) Hugo Clarinda hebben hun handtekening onder het akkoord gezet.

De ondertekening vond plaats op de eerste dag van de inschrijving voor de toerisme en hospitality cursussen. “Gezien de huidige ontwikkelingen, waar er een gebrek is aan gekwalificeerd personeel om in de toeristische sector te werken, heeft de Curaçaose overheid fondsen beschikbaar gesteld voor verschillende trainingen op korte termijn om mensen voor te bereiden en toe te rusten om de huidige vacatures in te vullen”, legt CTB uit. 

De eerste inschrijfdag is volgens de organisatie goed verlopen. Geïnteresseerden kunnen zich op dinsdag 5 juli bij Sambil ook nog inschrijven voor de komende opleidingen. De cursussen voor de functie van kok, serveerster, barman en huishouding gaan binnenkort van start.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram