dinsdag 9 augustus 2022 06:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 juli 2022

Niet één, maar twee festiviteiten vonden afgelopen weekend plaats op Curaçao. Op zaterdag 2 juli werd Dia di Bandera (Dag van de Vlag) gevierd en op zondag vond de uitgestelde Seú-optocht plaats.

Zaterdagochtend werd het feestweekend geopend met het hijsen van de vlag op het Brionplein in Otrobanda, waarna er de hele dag live muziek en kraampjes te bezoeken waren. Zaterdagavond vond er een gratis concert plaats van de band Era. 

Oorspronkelijk zou de Seú al op maandag 18 april plaats hebben gevonden, maar vanwege de coronamaatregelen werd de optocht naar zondag 3 juli verplaatst. Tijdens het oogstfeest werd er een optocht in traditionele kledij gelopen. De stoet startte bij de Rooseveltweg en eindigde bij het kruispunt in Mundo Nobo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram