dinsdag 9 augustus 2022 07:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 juli 2022

De overheid vraagt alle inwoners om mee te denken over het ontwerp van een nieuw wapen voor Curaçao. 

Alle inwoners van twaalf jaar en ouder mogen hun ontwerp indienen. Het is volgens de overheid belangrijk dat iedereen zich deel voelt van Curaçao. Ook zou een wapen kunnen bijdragen aan groei en nationale trots. Daarom is er een participerend traject gestart om een nieuw wapen te ontwerpen door de eigen bevolking. 

Onder de voorwaarden voor het ontwerp valt onder andere de taal: de slogan moet in het papiaments zijn. Ook mag het wapen maximaal vijftien kleuren bevatten en moet het karakteristieke lokale elementen bevatten. 

Vanaf 20 juli kunnen de designs worden geupload via de website Emblema.cw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram