maandag 11 september 2023 23:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 juli 2022

De brandweer heeft afgelopen week een geit gered. Het dier was in een put van tien meter diep gevallen. De brandweer waarschuwt dat putten die niet goed zijn afgedekt voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

“Het redden van dieren is ook onderdeel van het werk van de brandweer”, schrijft het korps in een Facebookbericht. Nadat er melding werd gemaakt van de geit in de put, werden de nodige voorbereidingen getroffen om het dier naar boven te halen. 

De brandweer roept de bevolking op om putten goed af te dekken om ongelukken te voorkomen. Begin juni viel een 10-jarig meisje in een put aan de Santa Rosaweg. De deksel van de put brak toen het meisje erop stond om een dier te redden. Ze viel naar beneden waarna haar tante haar probeerde redden. Zij viel ook in de put en overleefde het noodlottige ongeval niet. De brandweermannen van ploeg 1 van Rio Canario hebben het meisje uit de put gehaald.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram