dinsdag 9 augustus 2022 05:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 juli 2022

Vakbond Abvo is niet blij met de uitspraak in de rechtszaak die is aangespannen tegen Melitza Daal vanwege smaad en laster. 

Daal verklaarde dat er sprake zou zijn van wanbeleid, geldverduistering en illegale directieverkiezingen bij de ambtenarenvakbond. De rechter liet in eerste aanleg weten dat de uitspraken van Daal grondslag misten, maar vond niet dat er sprake was van reputatieschade voor de Abvo. 

De afgelopen maanden heeft Daal verschillende verklaringen afgelegd, zo zou de directie misbruik maken van het contributiegeld en illegale directieverkiezingen organiseren. Hierna is er geprobeerd om met Daal om tafel te gaan, zo laat de Abvo weten. Dit leverde volgens de vakbond niets op. De Abvo begrijpt de uitspraak van de rechter niet en zegt dat de gevolgen van reputatieschade groot zijn binnen een kleine gemeenschap. 

De Abvo laat in een persbericht weten: “Op deze manier wordt het helaas toegestaan dat we binnen onze kleine gemeenschap elkaars reputatie en naam kunnen schaden, zonder daar een basis voor te hebben en zonder enige gevolgen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram