dinsdag 9 augustus 2022 05:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 juli 2022

De politie en het inspectieteam van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) vragen de medewerking van horecagelegenheden tijdens de Marcha di Seú zondag. Er zijn een aantal maatregelen getroffen om onrust te voorkomen en de veiligheid te garanderen.

Zo is het niet toegestaan om drank in glas te verkopen. Dat geldt ook voor mensen met een standplaats vergunning. Verder is het voor toko’s, minimarkets en supermarkten niet toegestaan om een tent langs de route van de optocht te plaatsen.

De politie benadrukt dat standplaatsen zich moeten houden aan de voorwaarden van de vergunning. De inspectie zal controles uitvoeren. Als een overtreding leidt tot een gevaarlijke situatie of overlast, kan de toko per direct gesloten worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram