maandag 8 augustus 2022 08:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2022

De dreigende tropische storm in de buurt van Curaçao bleek achteraf voor weinig gevaarlijke situaties te hebben gezorgd. Dat meldt communicatieafdeling van de overheid. Ook waren er slechts enkele stroomonderbrekingen en problemen met de watervoorziening volgens Aqualectra. 

Er werden twee gevallen van wateroverlast gemeld, één gevaarlijke situatie in een shelter, één boom die dreigde om te vallen en veertien overtredingen van de sluitingstijd. Aqualectra meldt dat er veertien stroomstoringen waren, vijf daarvan werden nog voor 16.00 uur opgelost. Ook hadden er zeven mensen een storing in de watervoorziening, dit werd in twee gevallen voor vier uur opgelost. 

De elektriciteitscentrales in Mundo Nobo en Fuik bleven ook normaal functioneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram