maandag 8 augustus 2022 08:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2022

Churandy Martina zal geen deel uitmaken van de estafetteploeg op de 4x100 meter bij het WK atletiek in Eugene. De technische staf heeft besloten de sprinter in augustus niet mee te nemen naar de wereldkampioenschappen.

Martina is Nederlands recordhouder en vijf keer deelnemer aan de Olympische spelen. In mei won hij de 100 meter op het NK Teams. Ook maakte de Curaçaoënaar deel uit van het estafetteteam van Rotterdam Atletiek, dat de 4x100 meter won.

Martina liet eerder weten dat hij op het WK niet van start zou gaan op de individuele 100 meter om zich volledig te kunnen focussen op de estafette. De technische staf heeft echter besloten om de sprinter te passeren voor het WK. De NOS meldt dat de kans voor Martina om bij het EK te starten nog niet verkeken is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram