zaterdag 3 juni 2023 07:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2022

In Soto is sinds woensdagochtend 8.00 uur bijna 60 millimeter regen gevallen. Dat meldt het Caribbean Weather Center (CWC).

Curaçao kreeg woensdag te maken met flinke regenbuien door een storing die het eiland voorbij trok. In Santa Maria viel 40 millimeter regen. In Savonet en Sun Valley is de afgelopen 24 uur ruim 35 millimeter regen gemeld. Bij Hato Airport werd 30.9 millimeter regen gemeten.

Bij het Spaanse Water viel 35.2 millimeter regen en in Klein Kwartier 27 millimeter. De potentiële storm is Curaçao inmiddels gepasseerd. De weerdienst voorspelt dat het tot vrijdag overwegend bewolkt zal blijven.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram