dinsdag 9 augustus 2022 07:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 juni 2022

TUI zal vlucht OR351 naar Curaçao vandaag laten uitwijken naar Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Dat meldt een woordvoerder van TUI aan Nu.cw.

“Aanvankelijk leek het er op dat de vlucht van Amsterdam naar Curaçao en vice versa van vandaag uitgevoerd kon worden als gepland. Vanzelfsprekend is de veiligheid van onze passagiers en crew daarbij het allerbelangrijkst”, aldus TUI. Omdat de storm eerder dan verwacht langs Curaçao zal trekken, heeft de luchtvaartmaatschappij besloten om uit te wijken naar een andere bestemming. 

De reizigers die woensdag vanaf Curaçao zouden vertrekken met de vlucht OR352 zijn volgens TUI geïnformeerd per sms. De reizigers is verzocht om niet naar de luchthaven te komen en thuis te blijven. Ook is er een vlucht onderweg van Amsterdam via Punta Cana naar Bonaire. “We blijven de situatie nauwgezet volgen en passen de planning aan waar nodig”, benadrukt TUI.

Verder zijn ook vluchten van American Airlines Wingo zijn voor woensdag geannuleerd. De KLM-vlucht KL735 zou woensdag om 15.00 uur Nederlandse tijd vertrekken vanuit Amsterdam. De verwachting is dat de vlucht pas donderdagochtend rond 10.00 uur vertrekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram