maandag 8 augustus 2022 08:48
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 juni 2022

De storing die mogelijk uitgroeit tot tropische storm Bonnie is Curaçao voorbij. Vanavond om 23.00 uur wordt code rood afgeschaald. Dat maakt premier Gilmar ‘Pik’ Pisas bekend tijdens het laatste Verslag van de Dag van woensdag.

Vanaf 23.00 uur geldt code oranje. Dit in verband met de zogenaamde staart van het systeem. “Er zijn nog steeds wolken die samenhangen met de storing”, aldus de Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo). “Dit kan voor regen en onweer zorgen.” De weerdienst blijft de situatie monitoren.

Donderdagochtend om 04.00 uur vervalt de Toke de Keda. Alle scholen blijven gesloten, maar bedrijven kunnen donderdag weer open. Ook de publieke sector zal weer aan het werk gaan. Vanavond om 23.00 uur worden alle opvanglocaties gesloten. 

2 comments on “Tropische storm laat Curaçao achter zich, nog wel kans op regen en onweer”

  1. Als ze het Hurricane Center in de VS beter hadden gekeken dan had dit hele opgeklopte gebeuren minder stress veroorzaakt bij ouderen die opgevangen zouden worden.
    Deze overheid cs had beter moeten weten dan de bevolking zo op te fokken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram