dinsdag 9 augustus 2022 06:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 juni 2022

De overheid heeft drie nieuwe opvanglocaties bekendgemaakt. De shelters zijn sinds woensdag 10.00 uur geopend.

De opvanglocaties zijn beschikbaar voor mensen die niet veilig zijn in hun eigen huis en geen ander onderkomen hebben. De overheid benadrukt om in eerst onderdak te zoeken bij vrienden, familie of kennissen. De shelters zijn enkel bedoeld als laatste toevlucht. 

Eerder werd bekendgemaakt dat er shelters zijn opgezet bij het Maris Stella SBO, het Eligia Martier SBO en het Rode Kruis in Barber. Er wordt nu ook opvang geboden bij Campsite San Sebastian en bij de kerken Tra’i Seru en Cherasile. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram