dinsdag 12 september 2023 05:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juni 2022

Zeventien agenten zijn afgelopen week geslaagd voor de Basis Politie Opleiding aan het Opleidingsinstituut Rechtshandhaving & Veiligheidszorg (ORV).

Tijdens de ceremonie ontvingen de kersverse agenten niet alleen de diploma voor de opleiding, maar ook hun diploma’s voor het zwemmen, EHBO en een IBT-paspoort. ORV-directeur Asmara Falbru, korpschef Raymond Ellis en minister van Justitie Shalten Hato (MFK) spraken de geslaagden toe.

Bij de opleiding wordt vooral nadruk gelegd op de vaardigheden in de praktijk. Zoals onder andere het verlenen van noodhulp, surveilleren, toepassen en uitvoeren van opsporingstaken, handhaven, toezicht houden en verbaliserend optreden. Ook omgaan met publiek en het toepassen van psychologie zijn een belangrijk deel van de opleiding.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram